DDK award for “Journey”

253

IMPHAL, October 21: A DDK, Imphal production titled “Journey” - a fusion music presented by the Rhythms of Manipur, a rare music company of the region has won the Doordashan National Award for the year 2010 in the music category.
As per a press note, the 20 minutes fusion music composition was produced by Th.Brajabidhu Singh and L.Manibabu, who have very tastefully infused music forms of Arunachal Pradesh, Assam, Manipur & Nagaland.

The DDK, Imphal has also won the DD Annual Award for the Imphal Production Agriculture Program “Farmers Pride” for the current year. L.Manibabu Singh & Assurance Raikhan produced the program, which got the annual award for the current year. It may be mentioned that DDK,Imphal has been receiving the Doordashan National Awards since 2002 in various categories. The prize distribution ceremony will be held in Lucknow on November 25.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here